Werken bij de provincie

Help ook mee om de grootste provincie van Nederland nog mooier te maken!

Gelderland is (volgens ons) de mooiste provincie van Nederland! Elke dag werken onze 1.500 medewerkers eraan om Gelderland mooi, schoon, welvarend en veilig te houden. Want Gelderland is van en voor ons allemaal. We doen dit met veel motivatie en kennis, en uiteraard samen met inwoners, allerlei organisaties en andere partijen.

Samen zoeken we telkens naar nieuwe passende oplossingen voor complexe maatschappelijke opgaven zoals energietransitie, mobiliteit en milieu. Dit maakt ons werk uitdagend, interessant en zinvol.

Vacatures

Bekijk onze vacatures.

Medewerkers aan het woord

Armagan Önder is als regio adviseur werkzaam voor het team onderwijs en arbeidsmarkt. Daar proberen zij onderwijs en arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen.
Arend de Boer, is sinds een jaar of 5 werkzaam als data specialist. Er is telkens een nieuwe techniek, een nieuwe tool die we kunnen gebruiken. En dat moet geleerd worden binnen ons team. Dat is eigenlijk een grondhouding dat we binnen ons team elkaar daarin meenemen.

Over onze organisatie

Wist je dat alle provincies dezelfde kerntaken hebben? We werken allemaal in opdracht van de politiek. De uitkomst van de verkiezingen bepaalt in grote lijnen wat we doen. Met collega’s werk je, in opdracht van Gedeputeerde Staten, aan maatschappelijke vraagstukken die we met onze partners willen oplossen. We vertellen er graag meer over.

Blijf op de hoogte!

LinkedInFacebookInstagram